Amstelveense Apotheken
Anticonceptie Apotheek

Zekervandepil.nl
Molenweg 10
1182 CL Amstelveen

service@zekervandepil.nl

Apotheek Molenweg
AGB-code: 02010442
BIG register: 19917022717

Retourbeleid

Als u niet 100% tevreden bent met uw Zekervandepil-producten, bieden wij u een gratis retourservice van 30 dagen aan. Alle artikelen moeten echter in nieuwe verkoopbare staat aan ons worden geretourneerd. Ze moeten ongebruikt en in hun originele, onbeschadigde verpakking worden geretourneerd.

 Neem contact op met onze klantenservice voordat u uw producten retourneert. Zij helpen u graag verder.

We zullen het bedrag dat u voor uw aankoop bij ons heeft betaald zo snel mogelijk terugbetalen, binnen maximaal 30 dagen na beoordeling van de geretourneerde goederen. De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten. Retourzendingen die buiten het bovenstaande tijdsbestek worden ontvangen, worden niet geaccepteerd.

 Stuur uw retourzending naar:

Amstelveense Apotheken – Retourneren

t.a.v. Zekervandepil.nl

Molenweg 10

1182 CL Amstelveen

 Houd bij het retourneren van uw producten rekening met de volgende voorwaarden:

 o We bieden een retourservice van 30 dagen.

o Wanneer we je pakket in goede orde ontvangen, storten we je binnen 30 dagen terug.

o We kunnen uw retourzendingen en omruilingen alleen verwerken wanneer de bestelling aan ons wordt geretourneerd in nieuwstaat, in originele verpakking en in een stevige retourdoos, defecte producten uitgesloten. We behouden ons het recht voor om retouren te weigeren die slijtage vertonen of andere schade hebben toegebracht door de klant.

o Omruilingen naar een ander product worden kosteloos door Zekervandepil verzonden.

o De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten. Retourzendingen die buiten het bovenstaande tijdsbestek worden ontvangen, worden niet geaccepteerd.

o In het geval dat het verkeerde product naar u is verzonden, zullen wij het bedrag dat u voor uw aankoop bij ons heeft betaald terugbetalen en eventuele kosten die namens u zijn gemaakt voor het retourneren van het verkeerde artikel zullen ook door ons worden terugbetaald zodra we deze hebben ontvangen de goederen van u binnen 30 dagen na aankoop.