Amstelveense Apotheken
Anticonceptie Apotheek

Zekervandepil.nl
Molenweg 10
1182 CL Amstelveen

service@zekervandepil.nl

Apotheek Molenweg
AGB-code: 02010442
BIG register: 19917022717

Voor onze apotheek kom jij op de eerste plaats.

Bestel de pil snel, voordelig en betrouwbaar bij Zekervandepil.nl

De apotheek met online gemak

Wij geloven dat de moderne apotheek moet aansluiten op jouw leven. Wanneer het jou uitkomt, met persoonlijk advies en tegen de laagste prijs.

Wij werken continu aan innovatieve vormen van gezondheidszorg die de dienstverlening van de apotheek eenvoudiger en persoonlijker maakt.

Door gratis bezorging, handige (online) services en een steeds breder assortiment garanderen wij goede zorg zonder extra kosten.

EEN GREEP UIT ONZE TEVREDEN KLANTEN

Google reviews van onze klanten

"Altijd snel bezorgd! Heel fijn om te bestellen hier"

Priscilla
Woonplaats

"Goede service, snelle bezorging, klantenservice goed bereikbaar. Daarnaast superfijn dat ik niet meer naar de apotheek hoef te gaan, om de pil te halen."

Mariska
Woonplaats

"Snelle service, duidelijke communicatie, reminders, top!!"

Sandra
Woonplaats

"Super tevreden! Veel keuze en goede service."

AnitaWoonplaats

"Geweldige service! Altijd vriendelijk en betrouwbaar"

ShizuWoonplaats

"Heel makkelijk om alle informatie te vinden en te bestellen. Topservice en zeer vriendelijk personeel!"

LouWoonplaats

Ontmoet ons team

Nitika
apotheker
"Vrouwen die de anticonceptiepil gebruiken helpen bij keuzevrijheid. Zelf laten kiezen welk merk anticonceptiepil ze bestellen vind ik heel belangrijk. Het gebruik van de pil is namelijk heel persoonlijk. Daarnaast kijk ik er naar uit om onze online dienstverlening en assortiment bij Zekervanpil.nl uit te breiden voor klanten in heel Nederland."
Kenny
apotheker
"Het bestellen van de anticonceptiepil via onze website vind ik een mooie eerste stap in het innoveren met online apotheekservice. Zorgverlenen op een manier dat de klant helpt met een betere keuze, met het gemak van online en dat zonder extra kosten. Geweldig om mee aan de slag te zijn. Met Zekervandepil.nl koopt de klant makkelijk de anticonceptiepil en wordt deze gratis binnen 1-4 werkdagen bezorgd."
Beau
apothekersassistente
"Zelf bepalen welk merk anticonceptiepil je koopt is uniek bij Zekervandepil.nl. Vaak genoeg zie je in de praktijk dat in de fysieke apotheek bepaalde merken voorkeur krijgen. Niet altijd naar wens van degene die de pil slikt. Bij Zekervandepil.nl is dat niet zo. Bij ons kiest de klant zelf welk merk zij gebruikt. Daar ben ik superblij mee."
Merel
apothekersassistente
"Bij Zekervandepil.nl staan wij elke dag klaar om vrouwen hun vertrouwde anticonceptiepil te bezorgen. Het is superleuk om aan de ontwikkeling van een online apotheek te werken. Van positieve reviews wordt ik dan ook heel blij! Het werkt (voor mij) boven verwachting goed hoe we onze klanten op afstand kunnen adviseren. Ook het bezorgen van de pil door heel Nederland werkt prima."

Hoe kunnen we jou nog meer helpen?

Wil jij graag ook andere medicatie en verzorgingsproducten laten bezorgen via Zekervandepil.nl?

Stuur ons een mail en geef ons jouw wens door. Wij gaan ons assortiment uitbreiden. We nemen jouw wens zeker mee in onze plannen.

Betrouwbare online apotheek

Online aanbieders van medicijnen moeten zich aan Europese regels houden. Websites die medicijnen (dus ook de anticonceptiepil) via internet te koop aanbieden, moeten aangemeld zijn en vermeld staan op het overzicht van online aanbieders medicijnen op deze website. Zekervandepil.nl voldoet hier volledig aan en staat vermeld op aanbiedersmedicijnen.nl!